Protuprovalna vrata

Zašto zamijeniti obična vrata s protuprovalnima ?
Zaštita stanova s protuprovalnim vratima je jednostavna i učinkovita. Kroz većinu drvenih vrata može se provaliti brzo i tiho, dok je provala kroz protuprovalna vrata praktično nemoguća.
Postupak zamjene je suhomontažni, te ne uzrokuje oštećenja objekta. Izborom obloga i boja protuprovalna vrata postaju dekorativna. Drvena vrata često loše brtve i loše su toplotno i zvučno izolirana.

Protuprovalna vrata Master predstavljat će dekorativan i siguran ulaz u vaš dom!

Struktura vrata
Noseći okvir krila varen je od čeličnih pravokutnih cijevi sa stijenkom od 2 mm. Vratno krilo prekriveno je čeličnom pločom debljine 1,5 mm. Ploča je po sredini dodatno ojačana, a poprečno zavareno čelčno ojačanje presjeka 3 x 30 mm jamči
još veću sigurnost. Unutrašnjost vratnog krila ispunjena je izolacijskim materijalom, te je tako izvedena toplotna i zvučna izolacija. Površina krila vrata prekrivena je dekorativnom drvenom obogom.

Protuprovalna vrata Master napravljena su od osobito otpornih i provjerenih materijala. Konstrukcija i materijali jamče izuzetne protuprovalne standarde.
Sa protuprovalnim vratima MASTER možete kombinirati razne modele kugli , kvaka, specijalnih cilindara i ostalog okovaDa li postupak ugradnje oštećuje zidove i podove ? Zašto ugradnja vrata ne oštećuje objekt ?
Protuprovalna vrata Master rade se po mjeri, pa se stoga ugrađuju suhomontažno, na način tzv. sidrenja. Oštećenje sprečava i zaštita ambijenta prilikom montaže.

Ugradnja bez buke i otpadnog materijala !
Nešto je bučniji samo postupak bušenja otvora za čelične zasune, no on traje kratko. Zidarskih radova nema, pa tako nema niti otpadnog materijala.

Trajanje ugradnje
Kad se radi o standardnim vrstama, sav je posao obavljen u šest, do najviše osam sati, znači – u jednom danu.

Tko ugrađuje ?
Ekipa se sastoji od visoko kvalificiranih montera. Znanje, preciznost i najbolji alati osiguravaju profesionalnu ugradnju protuprovalnih vrata Master.

A stolarski radovi ?
Monteri brinu i o stolarskim radovima, poput oblaganja štokova i ugradnje pragova.

Kako se ugrađuju vrata u novogradnjama ?
U ranijim se fazama gradnje objekta vrata ugrađuju na uzidane slijepe štokove, no moguć je i uobičajen suhomontažni postupak. Protuprovalna vrata Master ugrađuju se po suhomontažnom postupku te se tako ne oštećuje objekt.

Mul-T-Lock vrata
Mul-T-Lock vrata jednog od najpoznatijih svjetskih proizvođača protuprovalnih vrata. Danas su prisutna diljem svijeta i predstavljaju standard u sigurnosti Vašeg doma.Tehnička zaštita

Protuprovala - žičani i bežićni alarmi
Sigurnost našeg doma i ukućana, te poslovnih prostora potreba su svakog čovjeka...

Kontrola pristupa i radnog vremena
Vrhunska kontrola pristupa i evidencija boravka u istim.

Portafoni - audio i video

Kako bi uvijek znali tko vam zvopni na vrata vrhunski video portafoni su pravo rješenje.

Protuprovalna vrata
Danas protuprovalna vrata nisu luksuz već potreba. Svojom cijenom su daleko ispod štete koja može nastati bez njih..

Program za vozila

Blokade mjenjača (Construct Mul-t-lock)
Mehaničkom blokodam vaš se auto gotovo ne može ukrasti.

Primjeri modela vrata koja smo ugradili